Välkomna

Älskar livet, både i med och motgångar hur knäppt det än må låta, men motgångar är utmaningar som får en att växa om de bemöts rätt.
Jag har inget precist bestämt syfte längre med denna bloggen annat än att använda den för att ge utlopp för vad det än må vara när det än må vara., men jag älskar att skriva och detta är ett sätt att få utlopp för det samtidigt som jag kan dela med mig av mina stora intressen här i världen.
Det handlar då om bla fotografering och måla, men framförallt det mediala/mediumskap och ockulta, tarot och annan spådom, andar och änglar, reinkarnation, tidigare liv, healing osv
Psykologi och kriminologi kommer säkert också komma upp eftersom även det är något jag brinner för.
Av det som är mer "författarakrivet" så kommer en del saker har kopplingar till mig och är bara skrivna för att jag vill skriva och andra är helt uppdiktade och vissa lite mix. Inte kommer ni få veta var som är vad heller, det förblir min hemlighet ;-)
Tveka inte att maila med frågor eller ämnen ni tycker är intressanta eller vad det ju kan vara. Är bara att antingen kommentera eller maila till följande adress; sagaliten.blogspot.se@hotmail.com
Kom gärna med synpunkter på det ni läser eller bara lämna ett litet fotavtryck :-)
// Må väl allihopa

(PS. hittar du under presentation ;-) DS.)

söndag 11 september 2016

Lärorikt horoskop, detta för ve 37 2016

Väldigt intressant horoskop

Generellt så kan jag tycka horoskop är lite halvkul, men egentligen mest 12 beskrivningar som man sen slumpar vilken som hamnar på vilket stjärntecken.
Vet till och men att en del oseriösa tidningar som bara har sådär ett par rader som passar den stora massan har gjort så.
MEN, idag trillade jag över ett horoskop som gav mig så mycket mer än horoskop brukar göra.
Inte nog med att det inte bara var på 3 meningar utan det hade faktiskt riktiga astrologiska saker med och till och med förklarade varför de olika planeternas ställningar påverkar saker. Och astrologi är något som jag tycker är intressant och gärna hade velat kunna allt om (som så mycket annat, men man kan inte kunna allt och just nu har jag inte utrymme för att lära mig och sätta mig in i astrologi också)
Men jag kommer definitivt följa detta och delar med mig av det denna gången i alla fall.

"Vecka 37 känns skakig. Låt oss ta det från början:

Bit din tunga

På måndagen den 12 september befinner sig kommunikationsplaneten, Merkurius, (retrograd) i kvadratur till krigarens planet, Mars. Den här måndagen är det klokt att se upp med vad vi säger, annars kan vi få ångra det bittert.

Lotusställning framför tävling

Dagen därpå, på tisdagen den 13 september är det istället Solen som hamnar i kvadratur till Mars. Mars befinner sig i våghalsige och frispråkige Skyttens tecken. Istället för att kasta dig ut på något äventyr, såsom bootcamp eller sporttävling, sitt lugnt i båten och ta en lugn promenad istället. Planer på att lansera en ny företagsidé eller produkt, bör också avvaktas med. Både Solens aspekt till Mars, samt Merkurius retrograd, råder oss att… bara vara.

Dags att säga farväl till det som inte fungerar

Denna veckans stora händelse är naturligtvist månförmörkelsen i Fiskarnas tecken på fredagen den 16 september. Nu kan så mycket hända. Sådant vi kanske visserligen önskat, men ändå varit en aning tveksamma eller nästan rädda för, kommer nu bara hända! Relationer som befunnit sig på bristningsgränsen det senaste halvåret, kommer få sig en rejäl knuff av den här förmörkelsen. ”Ut och bort med sådant som inte fungerar”, ropar fullmånen och ser till att avsluta olyckliga relationer. Troligen har en eller båda i relationen redan funderat allvarligt på att bryta upp. Men rädslor och invanda mönster kan ha fått oss att ”fortsätta i gamla hjulspår, en dag i taget”.
Det som ger extra energi till den här förmörkelsen är att Saturnus och Mars befinner sig tätt intill varandra men i kvadratur till förmörkelsen i Fiskarna. Nu är det handling som gäller för att komma vidare. Inget annat duger. Det som sätter fart på all händelser är att något nytt kan komma fram. Något som du inte känt till. Månen höljer sanningen och nu ska ridåerna dras undan. Dramatiskt är ordet!
Neptunus, Fiskarnas styrare, ger dock goda vibbar till händelserna. Neptunus skapar en harmonisk aspekt till Pluto, livstransformationsplaneten nummer ett. Detta tyder på att vi har goda chanser att hitta en helt ny väg som känns positiv, trots att vi kanske stänger en del dörrar till en början. Ge fullmånen/förmörkelsen ca 4 dagar +/- den 16 september för att leverera sina nyheter.
Som vanligt påverkas alla stjärntecken på olika sätt av denna månförmörkelse. Kika in här på bloggen den 16 september för information om vilket livsområde som påverkas för just ditt stjärntecken. Det är där allt kommer att hända!

Nya tankar kommer snabbt

Dagen efter månförmörkelsen, på lördagen den 17 september,  ger Mars och överraskningarnas och de innovativas planet, Uranus, oss lite goda vibbar. Vi tänker kvickt och kan få aha-upplevelser som känns som någon just visat dig ett helt nytt perspektiv eller väg framåt. Det kommer kännas som en lättnad att nå nya insikter och vyer. En bra dag som kommer hjälpa oss vidare mot de nya målen.

Vill ingen längre?

På söndagen den 18 september befinner sig vackra Venus i oppostion till Uranus. Oväntade händelser i kärlekslivet eller kanske gällande ett affärsparternskap väntar. Det är som om luften går ur alla parter. Oenighet i relationer eller samarbeten kanske bara rinner ut i sanden för att ingen längre tycks vilja gå framåt längre. Venus älskar att man hanterar saker och ting, även bråk, med respekt och dignitet. Kom ihåg det och håll ditt huvud högt när du på ett artigt men bestämt sätt säger, tack, men nej tack!

Puh, en rätt knasig vecka! Men vi kommer igenom även denna!
Jag önskar er allt gott i förmörkelsernas och förändringarnas tid.

Kramar
Helena"
( http://blogg.amelia.se/helenashoroskop/2016/09/11/horoskop-vecka-37-2016/# )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar